Festgelé (Glutenfri)

Festgelé (Glutenfri)

Total Time1 T 0 MIN
LettLett
ServererSERVERER 6
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • 2 pk Freia Gelé (på bildet er det brukt appelsin)
  • 6 dl kremfløte
  • 16 ss Freia Karamelltopping
  • Freia Daim Strøssel
  • 6 stk physalis
  • Du trenger blant annet
  • glass , visp

FREMGANGSMÅTE

  1. Lag gelé etter anvisning på pakken. Fordel 2/3 av geléen i glassene. Avkjøl til geléen er stiv. Siste 1/3 gelé settes i kjøleskapet i en bolle til den begynner å stivne, ta den så ut og rør om.

  2. Pisk 4 dl av fløten stiv og bland inn den opprørte geléen. Rør forsiktig inn litt Daim Strøssel.

  3. Legg 2 ss sjokoladetopping på toppen av hvert glass med gelé. Topp dette med gelékremen. Ta de 4 siste ss med sjokoladesaus og de 2 siste dl med fløte og pisk dette stivt.

  4. Bruk en varm skje og form "egg" av sjokoladekremen. Pynt med Daim Strøssel og physalis.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323