![Freia cookies](http://images-tastehub.mdlzapps.cloud/images/76d895f5-4b9e-4d74-805b-f8db6e133325.jpg)
Freia cookies
![Total Time](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/144xZ9iIopltRvvirJD2iv/20518412d9370a3ca78bcacaa18fbc9a/Timer.png?fm=webp&q=80)
![Lett](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/tUwq0yc4vKAgs8y8WY84h/17d13520479f47ef3a79dc79c91f7407/Candle1.png?fm=webp&q=80)
![Serverer](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/6719Q69Q4dOo2athq05PL6/a41ddc54536b7e9a9d5c9aec456ae5fc/Serves.png?fm=webp&q=80)
![Print Recipe](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/op345EcOL4mmQjZNRoeoy/910aef4f7f04a68f4d29dfc0adb5941e/Print.png?fm=webp&q=80)
INGREDIENSER
- Cookies (ca 45 stk)
- 240 gr romtemperert smør
- 180 gr brunt sukker
- 180 gr sukker
- 2 ts Freia Bakepulver
- 2 ts Freia Vaniljesukker
- 380 gr hvetemel
- 2 stk egg
- 0.5 ts kanel
- 150 gr Freia Dronning Sjokolade
FREMGANGSMÅTE
Cookies
Pisk smør og sukker kremet og luftig. Tilsett vekselvis det tørre og eggene. Ha litt mel på fingrene og rull til kuler, ca. 1 ss masse til hver. Sett dem på et stekebrett kledd med bakepapir med god avstand mellom, da de flyter ut en del under steking. Stek cookiene på 200 °C i ca. 10 minutter.
Detalj Tips
Overrask gjester med nystekte cookies! Lag et par porsjoner cookies. Rull deigen sammen til litt tykke pølser, ca. 5 cm tykke. Pakk inn i plastfilm og legg i fryseren. Ved besøk, ta opp en cookiedeig, tin den litt og skjær skiver på ca. en cm som legges på stekebrettet. Stek som beskrevet over.