Fromasjkake med gelélokk

Fromasjkake med gelélokk

Total Time3 T 0 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 6
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Bunn
  • 1 pk Freia Makronfyll
  • 2 stk eggehviter
  • Fromasj
  • 2 pk Freia Sitronfromasj
  • 4 dl vann
  • 2 dl kremfløte
  • Gelélokk
  • 1 pk Freia Appelsingelé
  • 5 dl vann
  • 4 stk mandariner
  • Pynt
  • Freia Jordbærsaus

FREMGANGSMÅTE

  1. Stivpisk eggehvitene og vend inn makronfyllet med en slikkepott. Ha bakepapir i bunnen av en springform, ca. 22-24 cm i diameter, fordel deigen i formen. Stek ved 180 °C i ca. 25 minutter. Avkjøl bunnen i formen på rist. Fromasjkaken kan enten lages som kuvertkaker i kuvertformer/glass eller som stor kake. For å lage kuvertkaker bruk formen/glasset til å trykke ut små kakebunner av den store bunnen. Med et normalt kjøkkenglass blir det 8-10 bunner. Lag fromasj som anvist på pakken men med mindre vann. Hell den ferdige fromasjen over bunnen, sett i fryseren i minimum 1 time. Lag gelé som anvist på pakken. Avkjøl litt. Skjær ut fileter av mandarinene og legg på toppen av fromasjen. Hell over den avkjølte geléen. Sett kaken i kjøleskap i minimum 2 timer. Server med Freia Jordbærsaus.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323