Fruktgelé

Fruktgelé

Total Time12 T 0 MIN
LettLett
ServererSERVERER 6
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • 2 pk Freia Jordbærgelé
  • 1 l bær og/eller frukt i biter
  • Freia Vaniljesaus spiseklar

FREMGANGSMÅTE

  1. Lag geléene etter anvisningen på pakken, men bruk bare 4 dl vann pr pakke. Fyll et tynt lag med gelé i en 2 liters brødform, og sett i kjøleskap for å stivne. Avkjøl resten av geléen, men la den ikke stivne. Kontroller at alle bærene er fine og legg de lagvis i formen. Fyll over den resterende geléen. Geléen vil trekke seg inn i bærene og det vil være nødvendig å etterfylle med gelé litt etter at formen er satt til kjøling. La formen stå kaldt over natten. Dypp formen i varmt vann så geléen slipper kantene, og hvelv den over på et fat. Skjær geléen i skiver og server vaniljesaus til.

Detalj Tips

Variasjon:

Prøv å servere geléen med Freia Jordbærsaus til.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323