Geletroll
INGREDIENSER
- Bunn:
- 1 pakke Freia Sitrongelé
- 1 pakke Freia Bringebærgelé
- 1 pakke Freia Blåbærgelé
- 1 pakke Freia Kiwigelé
- 1 ts Freia Vaniljesukker
- 3 dl kremfløte
- Pynt:
- 1 pose Freia Non Stop
FREMGANGSMÅTE
Du vil trenge små former til å helle gelen i, til geletrollene på bildet har vi brukt engangs drikkekopper.
Lag geleen som anvist på pakken. Hell ca 1 dl i hver kopp og sett til avkjøling.
Når geleen er helt stivnet kan du ploppe dem ut av formene over på et brett. Sett tilbake på kjøl mens du forbereder pynten.
Lag gøyale monsterøyne av nonstop og glasur. Dette kan gjøres god tid i forveien og kan være litt pirkete. Ellers kan du bare bruke nonstop som de er.
Pisk krem av fløten og vaniljesukker.
Når geleen skal serveres, plasser de små «trollene» på kakefat eller brett, gjerne i forskjellige høyder. Pynt med kremdotter på toppen og sett på nonstop øyne.
Detalj Tips
Glasur til øyne kan lages av en tykk melisglasur (1 eggehvite, ¼ sitronsaft og 3,5 dl melis). Så tilsetter du smeltet kokesjokolade på de mørke bitene. Alternativt kan du også bruke bare smeltet kokesjokolade til dette.