Glaserte sjokoladedolmer

Glaserte sjokoladedolmer

Total Time1 T 30 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 6
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Mousse
  • 1 pose Freia Sjokolademousse med Daim
  • 3 stk Oreokjeks
  • Glasur
  • 1.2 dl kremfløte
  • 150 gr Freia 70% Kokesjokolade
  • 25 gr smør
  • Pynt
  • Freia Daim Strøssel
  • hakket Daim
  • Du trenger blant annet
  • former , slikkepott

FREMGANGSMÅTE

  1. Mousse

    Lag moussen etter anvisning på pakken og fordel den i seks former, f.eks. runde silikonformer i muffinsbrett. Del kjeksen på langs og legg den med kremen ned på moussen, slik at den ligger flatt med moussen. Sett formene i fryseren, og la stå til moussen er gjennomfrossen.
  2. Glasur

    Varm opp fløten til kokepunktet, hell den over hakket sjokolade og rør dette glatt. Rør inn smør. Bruk gjerne en slikkepott til å røre sammen denne oppskriften, så blir det ikke så mange luftbobler i glasuren som ved bruk av visp!
  3. Ta moussene ut av fryseren, og hvelv dem på en plate. Hell over glasur. La glasuren stivne litt før sjokoladedolmene løftes over på serveringstallerkener. Dekk den nederste kanten på moussene med Daim Strøssel. Pynt med hakkede biter av Daim.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323