Gulrotkake

Gulrotkake

Total Time1 T 30 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 8
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Kakebunn
  • 4 stk egg
  • 270 gr sukker
  • 180 gr hvetemel
  • 2 ts natron
  • 2 ts kanel
  • 1 ts salt
  • 1 ts Freia Vaniljesukker
  • 1 ts Freia Bakepulver
  • 1.5 dl olje
  • 3 dl revne gulrøtter
  • 1 pk Freia Apsikat
  • Glasur
  • 85 gr Philadelphia Light
  • 1 ts Freia Vaniljesukker
  • 50 gr smør /margarin
  • 125 gr melis

FREMGANGSMÅTE

  1. Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt inn hvetemel, natron, kanel, salt, Freia Vaniljesukker og Freia Bakepulver. Riv gulrøtter (press ut overflødig saft). Rør inn olje, gulrøtter og Freia Apsikat. Fyll røren i en smurt springform (ca 24 cm i diameter), og stek kaken på nederste rille til den er gjennomstekt. (190 °C i ca 45-60 minutter). Avkjøl på rist. Rør sammen glasuren og pynt gjerne med Freia Apsikat.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323