Halloweenkake

Halloweenkake

Total Time45 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 16
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Kakebunn:
  • 100 gr Freia Lys kokesjokolade
  • 2 ss Freia Bakekakao
  • 2 ts Freia Vaniljesukker
  • 1 ts Freia Bakepulver
  • 4 egg
  • 3 dl sukker
  • 250 gr smør
  • 5 dl hvetemel
  • 1 ts natron
  • 3 dl kefir
  • 3 ss kaffe  (valgfritt)
  • Glasur:
  • 3 ss Freia Bakekakao
  • 2 ts Freia Vaniljesukker
  • 250 gr smør
  • 8 dl melis
  • 3 ss kaffe

FREMGANGSMÅTE

  1. Kakebunn:

    Forvarm ovnen til 175 grader.

  2. Smelt smør og kokesjokolade på svak varme og sett til side. Rør godt sammen.

  3. Pisk egg og sukker til eggedosis, og pisk inn smør- og sjokoladeblandingen.

  4. Vend inn resten av ingrediensene og hell røren i en smurt kakeform på ca 25 cm.

  5. Stek kaken i 45-50 minutter og la den avkjøles helt før den deles i tre lag.

  6. Glasur:

    Smelt smøret, rør inn bakekakao, vaniljsukker, melis og kaffe. Rør rundt til glasuren har ønsket konsistens.

  7. Smør glasuren utover kaken.

Detalj Tips

Pynt kaken med hva du vil, vi har bruk melis til å lage spindelvev og Non Stop med sjokoladeglasur for å lage edderkopper.

Glasur til edderkoppbeina kan lages av smeltet kokesjokolade, eller en tykk melisglasur (1 eggehvite, ¼ sitronsaft og 3,5 dl melis) hvor du blander inn litt smeltet sjokolade for en mørk farge.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • Postadresse:
  • Mondelez Norge AS, P.O. Box 6658 Rodeløkka, 0502 Oslo, Norge

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323