
Hipp Hurra Muffins




INGREDIENSER
- Muffins:
- 3 stk egg
- 200 gr sukker
- 100 gr smør
- 1 dl melk
- 1 ts Freia Vaniljesukker
- 2 ts Freia Bakepulver
- 210 gr hvetemel
- 1 stk sitron , skall og saft
- 2 dl frosne blåbær
- Topping:
- 150 gr Philadelphia Original
- 150 gr smør - temperert
- 300 gr melis
- Pynt:
- 1 pk Non Stop i rødt, hvitt og blått
- Du trenger:
- kjøkkenmaskin med piskeris og grind, kjele, slikkepott, litermål, vekt, muffinsformer, sikt, evt sprøytepose
FREMGANGSMÅTE
Muffins
Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smør og bland med melk. Sikt mel, vaniljesukker og bakepulver. Rør inn smør og melk vekselsvis med det tørre i røren. Vend inn presset sitronsaft og revet sitronskall og til slutt blåbær. Fyll røre i formene så de blir 2/3 fulle. Stekes midt i ovnen på 175 °C i ca. 15 min, til muffinsene er gjennomstekte og lys gylne på toppen. Avkjøl.Topping
Pisk sammen kremost og smør til det er klumpfritt. Tilsett litt og litt melis, og pisk kremen luftig og glatt. Sprøyt topping på muffinsene med sprøytepose, eller smør på med en kniv.Pynt
Pynt med Non Stop i rødt, hvitt og blått.
Detalj Tips
Sett gjerne muffinsformene i muffinsbrett under steking, da holdet de bedre fasong.
Bytt ut bær og sitron med andre bær eller Freia Sjokolade for andre muffinsvarianter.