Hvit sjokolademoussekake (Iskake)

Hvit sjokolademoussekake (Iskake)

Total Time1 T 30 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 12
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Kakebunn
  • 200 gr mandler
  • 200 gr sukker
  • 2 stk egg
  • 1 ss Freia Regia Bakekakao
  • revet skall av appelsin
  • Fyll
  • 180 gr Freia Hvit sjokolade
  • 4 dl kremfløte
  • 3 stk eggeplommer
  • Du trenger blant annet
  • bolle , visp, springform, kjele

FREMGANGSMÅTE

  1. Kakebunn

    Forvarm ovnen til 175 °C. Mal eller finhakk mandlene. Visp sammen egg og sukker. Bland inn mandlene, kakao og finrevet appelsinskall. Ha over i en smurt springform (ca.24 cm) og stek bunnen på nederste rille i ca. 25 min. Avkjøl på rist, i formen.
  2. Fyll

    Smelt sjokoladen i vannbad. Bland eggeplommene med 1 dl av kremfløten og varm opp under omrøring til det tykner. Avkjøl noe og bland inn den smeltede sjokoladen. Pisk resten av kremfløten (ca. 3 dl) til krem, og vend den forsiktig inn i sjokoladeblandingen. Hell blandingen over mandelbunnen og la kaken stå ca. 1 time i kjøleskap før den serveres. Kaken kan også serveres som iskake, den må da fryses i minimum 2 timer. En halv time før servering tempereres iskaken i kjøleskap.

Detalj Tips

Dekorer gjerne med friske rips og en spennende sjokoladekreasjon.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323