Is-brownie cookies

Is-brownie cookies

Total Time1 T 0 MIN
LettLett
ServererSERVERER 16
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • 170 gr Freia Dronning Sjokolade  (Hvorav 50g er hakket)
  • 10 gr Freia Bakekakao
  • 60 gr smør
  • 2 egg
  • 180 gr sukker
  • 70 gr hvetemel
  • 0.25 ts salt
  • 1 boks vaniljeis

FREMGANGSMÅTE

  1. Smelt smør og 120 g Dronningsjokolade på svak varme og ta til side. Rør godt sammen.

  2. Pisk egg og sukker sammen, og bland inn sjokolade- og smørblandingen.

  3. Vend inn hvetemel, kakao, og salt. Sett røren kaldt til den stivner.

  4. Forvarm ovnen til 175 grader.

  5. Bruk to spiseskjeer og legg kuler på ca 30 gram utover to stekebrett med bakepapir. Stek cookiesene i ca 10 min og la de avkjøles helt.

  6. Ta en generøs kule med vaniljeis og plasser mellom to cookies.

  7. Rull isen i den hakkede Dronningsjokoladen, som et strøssel rundt is-cookien.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • Postadresse:
  • Mondelez Norge AS, P.O. Box 6658 Rodeløkka, 0502 Oslo, Norge

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323