![Is-pynt](http://images-tastehub.mdlzapps.cloud/images/0d0ec30b-42b3-475d-89de-32e775fc2445.jpg)
Is-pynt
![Total Time](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/144xZ9iIopltRvvirJD2iv/20518412d9370a3ca78bcacaa18fbc9a/Timer.png?fm=webp&q=80)
![Middels](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/2w5DKUZss5CIxmzWu5QvMQ/df4ac47d1007436455ee531e21c3d754/Candle2.png?fm=webp&q=80)
![Serverer](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/6719Q69Q4dOo2athq05PL6/a41ddc54536b7e9a9d5c9aec456ae5fc/Serves.png?fm=webp&q=80)
![Print Recipe](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/op345EcOL4mmQjZNRoeoy/910aef4f7f04a68f4d29dfc0adb5941e/Print.png?fm=webp&q=80)
INGREDIENSER
- mangosorbet
- bringebærsorbet
- Freia strøssel
- Freia Daimtrekk
- Freia Sjokoladesaus
- Du trenger blant annet
- ispinner , overheadark, saks, teip eller stifter
FREMGANGSMÅTE
Lag kremmerhus av overheadark, teip eller stift dem sammen. Ta ut sorbetene fra fryseren og rør i dem til de blir myke. Fyll kremmerhusene med sorbet og sett alt i fryseren. Når sorbeten begynner å stivne, stikkes en ispinne i midten. Frys videre til de er helt stive. Ved servering fjernes overheadarket. Pyntes med Daim Topping, Sjokolade Topping og forskjellige strøssel ut fra ønske og fantasi.