Iskake
4 T 0 MIN
Middels
SERVERER 8
SKRIV UT
INGREDIENSER
- Nøttebunn
- 2 pk Freia Makronfyll
- 2 ss hvetemel
- 4 stk eggehviter
- Iskrem
- 3 dl kremfløte
- 4 stk eggeplommer
- 4 ss sukker
- 1 ss Freia Vaniljesukker
- 2 pose gelepynt
- 1 pose Daim kuler
- 1 pose Freia M Krisp
- Pynt
- Freia Hard Sjokolade Topping
- Freia M Krisp
- Du trenger blant annet
- bolle , visp, springform, bakepapir
FREMGANGSMÅTE
Smør en springform, 24-26 cm i diameter, og legg bakepapir i bunnen. Rør sammen makronfyll og mel. Visp eggehvitene stive og vend inn makronfyllet. Hell røren i formen. Stek kaken ved 180 °C til gylden brun, ca. 25 minutter. Avkjøl. Visp fløten stiv og sett den kaldt. Visp eggedosis av eggeplommer, sukker og vaniljesukker. Bland forsiktig inn kremen og ha i gelépynt, Daim kuler og M Krisp. Ha blandingen i formen og sett den i fryseren i minst 3 timer. Pynt med hard sjokoladetopping og M Krisp.