Iskake

Iskake

Total Time4 T 0 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 8
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Nøttebunn
  • 2 pk Freia Makronfyll
  • 2 ss hvetemel
  • 4 stk eggehviter
  • Iskrem
  • 3 dl kremfløte
  • 4 stk eggeplommer
  • 4 ss sukker
  • 1 ss Freia Vaniljesukker
  • 2 pose gelepynt
  • 1 pose Daim kuler
  • 1 pose Freia M Krisp
  • Pynt
  • Freia Hard Sjokolade Topping
  • Freia M Krisp
  • Du trenger blant annet
  • bolle , visp, springform, bakepapir

FREMGANGSMÅTE

  1. Smør en springform, 24-26 cm i diameter, og legg bakepapir i bunnen. Rør sammen makronfyll og mel. Visp eggehvitene stive og vend inn makronfyllet. Hell røren i formen. Stek kaken ved 180 °C til gylden brun, ca. 25 minutter. Avkjøl. Visp fløten stiv og sett den kaldt. Visp eggedosis av eggeplommer, sukker og vaniljesukker. Bland forsiktig inn kremen og ha i gelépynt, Daim kuler og M Krisp. Ha blandingen i formen og sett den i fryseren i minst 3 timer. Pynt med hard sjokoladetopping og M Krisp.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323