Juletrebrownies

Juletrebrownies

Wow, brownies formet som et fantastisk juletre! Gjestene kommer ikke til å tro sine egne øyne. Og ikke bare ser den bra ut, den er også basert på fantastisk god browniesoppskrift med fyldig Freia Dronning Sjokolade, nøtter og Non Stop strøssel. Vi sier bare: God sjokoladejul!

Total Time1 T 0 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 20
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Brownies
  • 190 gr meierismør
  • 500 gr sukker
  • 225 gr Freia Dronning Sjokolade
  • 5 stk egg
  • 250 gr mel
  • 1 ts salt
  • 1 ts Freia Bakepulver
  • 300 gr hakkede valgfrie nøtter
  • 1 pose Freia Non Stop strøssel
  • Pynt
  • 1 plate Freia Kokesjokolade 70%
  • Freia Non Stop
  • Freia M Jul
  • Freia Dessertsjokolade
  • Du trenger blant annet
  • kjele , sleiv, langpanne, bakepapir, kniv

FREMGANGSMÅTE

  1. Brownie

    Smelt smøret i en stor kjele, ha i sukker og hakket sjokolade. Rør dette sammen og ta kjelen av platen. Avkjøl.
  2. Rør inn ett og ett egg, ha i det tørre samt nøtter. Rør godt sammen og ha i Non Stop strøssel til slutt.

  3. Hell røren i en stor langpanne kledd med bakepapir og stek på 180 °C i ca. 10 minutter.

  4. Brownien er ferdig når hele overflaten er blitt lysere brun. Sett hele formen kaldt, og skjær ut mønsteret i kaken først når den er helt kald.

  5. Pynt

    Skjær treet ut som mønsteret.
  6. Smelt sjokoladen i vannbad og bruk som lim til å sette delene sammen.

  7. Bruk det samme sjokoladelimet til å feste på "julepynten".

  8. Glittergirlander lages med melisglasur eller smeltet hvit sjokolade.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323