Kaffekake med fruktnøttglasur

Kaffekake med fruktnøttglasur

Total Time1 T 30 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 10
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Kakebunn
  • 150 gr mandler
  • 8 egg
  • 125 gr sukker
  • 2.5 ts pulverkaffe
  • Glasur
  • 150 gr sukker
  • 1 dl kremfløte
  • 70 gr smør eller margarin
  • 1 ts pulverkaffe
  • 200 gr Freia Lys kokesjokolade
  • rosiner etter smak
  • hakkede hasselnøtter etter smak

FREMGANGSMÅTE

  1. Kakebunn

    Mal mandlene i food-prosessor. Skill eggene og visp eggedosis av eggeplommer og sukker. Rør inn mandler og kaffepulver. Stivpisk eggehvitene og vend dem inn. Fyll røren i godt smurt form. Det er lurt å legge et stykke bakepapir i bunnen av formen. Stek kaken ved 175 °C i ca. 50 min. i springform ca. 28 cm i diameter (eller bruk en liten langpanne), på nederste rille.
  2. Glasur

    Bland alle ingrediensene i en liten kjele. Varm det under omrøring til sjokoladen og sukkeret har smeltet. Avkjøles helt så den tykner før den helles over kaken.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323