Kollektivets Sjokolademoussekake

Kollektivets Sjokolademoussekake

Total Time4 T 30 MIN
LettLett
ServererSERVERER 14
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Browniebunn – du trenger:
  • 400 gr sukker
  • 4 egg
  • 150 gr Freia Dronning Sjokolade
  • 225 gr smør
  • 1 ts Freia Vaniljesukker
  • 2.5 dl hvetemel
  • 0.5 ts Freia Bakepulver
  • Sjokolademousse:
  • 200 gr Freia Dronning Sjokolade
  • 4 egg
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ss sukker
  • 1 ts Freia Vaniljesukker

FREMGANGSMÅTE

  1. Pisk 400 g sukker og 4 egg til eggedosis. Smelt 150 g dronningsjokolade med 225 g smør. Bland eggedosis med sjokoladeblandingen. Deretter tilsetter du 1 ts vaniljesukker, 2 1/2 dl hvetemel og 1/2 ts bakepulver. Stek i en springform på 180 grader i 25-30 min. Avkjøl kaken.

  2. Sjokolademousse: Smelt 200 g dronningsjokolade. Separer 4 egg. Bland eggeplommer med den smeltede sjokoladen – pass på at sjokoladen ikke er for varm når du blander inn eggene. Pisk eggehvitene stive. Pisk 3 dl kremfløte med sukker og vaniljesukker. Bland alle komponentene sammen til en jevn mousse. Ha litt oppkuttet dronningsjokolade i moussen. Deretter sprer du moussen over browniebunnen og sett kaldt i minst 4 timer.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • Postadresse:
  • Mondelez Norge AS, P.O. Box 6658 Rodeløkka, 0502 Oslo, Norge

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323