Konfektkake med nougatglasur

Konfektkake med nougatglasur

Total Time1 T 0 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 10
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Kakebunn
  • 100 gr smør
  • 1 ss cognac eller revet skall av 1/2 appelsin
  • 1 ts kaffepulver
  • 1.5 plate Freia Dronning Sjokolade
  • 2 stk egg
  • 2 dl sukker
  • 2 dl hvetemel
  • 0.5 ts Freia Bakepulver
  • Nougatglasur
  • 200 gr nougat
  • 1 dl kremfløte
  • Du trenger blant annet
  • bolle , kjele, visp, kakeform

FREMGANGSMÅTE

  1. Smelt smør i en kjele, tilsett cognac, appelsinskall og kaffepulver. Ta kjelen av platen og legg i sjokoladebiter. La det smelte før det røres sammen med smøret. Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland i sjokoladesmøret, sikt i mel og bakepulver. Klé en kakeform, 22-24 cm i diameter, med bakepapir og hell i røren. Stek ved 175 °C i 30 minutter. Pass på at kaken ikke steker for lenge, da blir den tørr. Avkjøl kaken i formen på rist. Smelt nougaten i vannbad. Tilsett romtemperert fløte. Pisk blandingen kald til det blir en krem. Bré glasuren på kaken. Sett kaken kaldt.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323