Kvikk Lunsj-kake

Kvikk Lunsj-kake

Den velkjente tursjokoladen Kvikk Lunsj og fargerike Non Stop, er med på å gjøre denne kaken til en festlig og helsprø sjokoladekake som passer perfekt til uhøytidelige anledninger som barseltreff, farsdag eller bursdager. Oppskriften er middels vanskelig.

Total Time1 T 30 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 12
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Bunn
  • 300 gr smør
  • 4 stk egg
  • 3 dl sukker
  • 2 ts Freia Vaniljesukker
  • 4 ss Freia Regia Bakekakao
  • 5 dl hvetemel
  • 3 ts Freia Bakepulver
  • 2 dl melk
  • Glasur
  • 250 gr smør
  • 8 dl melis
  • 4 ts Freia Vaniljesukker
  • 2 ss Freia Regia Bakekakao
  • 3 ss kaffe
  • Pynt
  • 4 pk Freia Kvikk Lunsj
  • 1 dl friske bær , bærkompott eller sitrusfileter
  • 1 pk Freia Non Stop strøssel
  • Du trenger blant annet
  • springform /langpanne, miksmaster

FREMGANGSMÅTE

  1. Bunn

    Smelt smør og avkjøl litt.
  2. Pisk sukker og egg litt luftig med miksmaster. Ha i det tørre vekselsvis med smør og melk.

  3. Ha røren i en smurt springform på 24/28 cm (eller en langpanne på 33x20 cm).

  4. Stekes på 170 °C i ca. 55 min (ca. 25 min på langpanne). Avkjøl.

  5. Glasur

    Smelt smøret, og rør inn de andre ingrediensene til glasuren.
  6. Montering og pynt

    Del kaken i tre lag. Ha på litt glasur på bunnen, og legg på bær, kompott eller sitrus.
  7. Legg på ny bunn, ha på litt glasur og dryss over med finhakket Freia Kvikk Lunsj. Legg på toppen, og glaser resten av kaken.

  8. Pynt kaken med Freia Kvikk Lunsj rundt kanten og strø Freia Non Stop på toppen.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323