
Livets sjokoladekake med Freia Dronningsjokolade
INGREDIENSER
- Sjokoladekake – du trenger:
 - 200 gr smør
 - 2.5 dl vann
 - 3 ss Freia Bakekakao
 - 4 dl sukker
 - 8 dl hvetemel
 - 2 ts natron
 - 2 dl seterrømme
 - 3 egg
 - Glasur – du trenger:
 - 300 gr Freia Dronning Sjokolade
 - 100 gr smør
 - 1 dl sukker
 - 1.5 dl kremfløte
 
FREMGANGSMÅTE
Slik gjør du det – sjokoladekake: Smelt smøret og rør sammen alle ingrediensene til kakedeigen, rør godt. Ha deigen opp i langpanne (ca 20x30 cm). Stek kaken i ovnen på 180°C i ca 25 minutter, avkjøl.
Slik gjør du det – glasur: Smelt smøret i en kjele. Ha i fløten og sukkeret og kok opp. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt Dronningsjokolade. Rør til sjokoladen har smeltet. Det kan ta en stund, etter hvert kommer glasuren til å tykne. Fordel glasuren over kaken, som fortsatt er i langpannen. Pynt med frukt, det som er ønskelig. Vel bekomme!



