Livets sjokoladekake med Freia Dronningsjokolade

Livets sjokoladekake med Freia Dronningsjokolade

Total Time2 T 0 MIN
LettLett
ServererSERVERER 14
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Sjokoladekake – du trenger:
  • 200 gr smør
  • 2.5 dl vann
  • 3 ss Freia Bakekakao
  • 4 dl sukker
  • 8 dl hvetemel
  • 2 ts natron
  • 2 dl seterrømme
  • 3 egg
  • Glasur – du trenger:
  • 300 gr Freia Dronning Sjokolade
  • 100 gr smør
  • 1 dl sukker
  • 1.5 dl kremfløte

FREMGANGSMÅTE

  1. Slik gjør du det – sjokoladekake: Smelt smøret og rør sammen alle ingrediensene til kakedeigen, rør godt. Ha deigen opp i langpanne (ca 20x30 cm). Stek kaken i ovnen på 180°C i ca 25 minutter, avkjøl.

  2. Slik gjør du det – glasur: Smelt smøret i en kjele. Ha i fløten og sukkeret og kok opp. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt Dronningsjokolade. Rør til sjokoladen har smeltet. Det kan ta en stund, etter hvert kommer glasuren til å tykne. Fordel glasuren over kaken, som fortsatt er i langpannen. Pynt med frukt, det som er ønskelig. Vel bekomme!

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323