Mandelbakt eple med fyll (Glutenfri)

Mandelbakt eple med fyll (Glutenfri)

Total Time1 T 30 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 4
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Fyll
  • 4 stk epler
  • saften av 1 appelsin
  • 40 gr tørkede aprikoser , hakket
  • 50 gr marsipan , revet
  • 40 gr rosiner
  • 1 stk eggehvite
  • Panering
  • 100 gr rørsukker
  • 4 pk Freia Hakkede Mandler
  • 3 stk eggehviter
  • Freia Vaniljesaus spiseklar
  • Du trenger blant annet
  • form

FREMGANGSMÅTE

  1. Fyll

    Skrell eplene, fjern kjernehusene og gni dem inn med appelsinsaft. Bland aprikoser, marsipan, rosiner og en eggehvite godt sammen. Fyll i der kjernehusene var. Trykk godt nedi.
  2. Panering

    Bland sukker og mandler. Vend eplene i eggehvite, så i mandel/sukkerblandingen. Gjenta, slik at den blir panert toganger. Når alle eplene er panert, stek dem i smurt form eller på brett kledd med bakepapir til eplene er møre og paneringen er sprø og gylden. Steketemperatur 160 °C i ca. 1 time. Serveres rett fra ovnen med vaniljesaus.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323