![Marmorkake](http://images-tastehub.mdlzapps.cloud/images/8c2c9c7b-8da2-42b2-bb37-ab02b1127ba7.jpg)
Marmorkake
Marmorkake, en kake-to rører. Denne utrolig enkle kaken er en klassiker på kakelotterier, foreldremøter og dugnader. Denne varianten er med fyldig Dronning Sjokolade og appelsinskall.
![Total Time](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/144xZ9iIopltRvvirJD2iv/20518412d9370a3ca78bcacaa18fbc9a/Timer.png?fm=webp&q=80)
![Lett](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/tUwq0yc4vKAgs8y8WY84h/17d13520479f47ef3a79dc79c91f7407/Candle1.png?fm=webp&q=80)
![Serverer](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/6719Q69Q4dOo2athq05PL6/a41ddc54536b7e9a9d5c9aec456ae5fc/Serves.png?fm=webp&q=80)
![Print Recipe](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/op345EcOL4mmQjZNRoeoy/910aef4f7f04a68f4d29dfc0adb5941e/Print.png?fm=webp&q=80)
INGREDIENSER
- 250 gr romtemperert smør
- 250 gr sukker
- 250 gr hvetemel
- 2 ts Freia Bakepulver
- 4 stk egg
- 2 ss revet appelsinskall
- Halvparten av røren tilsettes
- 50 gr Freia Dronning Sjokolade
- 2 ss Freia Regia Bakekakao
- Du trenger blant annet
- to brødformer á ca 1l
FREMGANGSMÅTE
Pisk smør og sukker til en kremet og luftig konsistens.
Tilsett vekselvis det tørre og eggene.
Del massen i to like deler. Bland en del med kakao og hakket sjokolade.
Bland den andre delen med appelsinskall. Legg massen vekselsvis i formene og rør forsiktig så dem blander seg litt.
Stek kaken på 175 °C i ca. 45 minutter. Avkjøl noe og ta ut av formene. Avkjøl helt på rist.