Monolittkake

Monolittkake

Total Time5 T 0 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 12
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • 1 pakke Freia Sjokolademousse med Daim
  • 1 pakke Freia Bringebærgelé
  • 1 pose Freia Daim Strøssel
  • 125 gr mandler
  • 1 eggehvite
  • 75 gr melis
  • 3.5 dl vann
  • 2 dl kremfløte
  • 2 dl melk

FREMGANGSMÅTE

  1. Lag geleen som anvist på pakken, men kun med 3,5 dl vann. La geleen avkjøle seg til romtemperatur.

  2. Forvarm ovnen til 175 grader.

  3. Mal mandlene i en mandelkvern, eller kjør dem i en blender. Bland inn melis og eggehviten. Klem mandelmassen ut i en firkantet kakeform på ca 18x18 cm og stek bunnen i 10-12 minutter og la den avkjøle seg.

  4. Strø daimstrøssel utover bunnen i et jevnt lag.

  5. Lag sjokolademousse med 2 dl melk, som anvist på pakken og ha over i kakeformen. Bruk en kakespatel til å få moussen jevnt utover. Sett kaken kaldt til moussen stivner litt.

  6. Pisk 2 dl kremfløte til luftig krem og vend inn 2 dl av geleen. Hell dette over sjokolademoussen og sett kaldt til moussen har stivnet nok til å helle på resten av geleen på toppen.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • Postadresse:
  • Mondelez Norge AS, P.O. Box 6658 Rodeløkka, 0502 Oslo, Norge

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323