![Monolittkake](http://images-tastehub.mdlzapps.cloud/images/10ba39c5-de70-4013-bc81-5482920630c5.jpg)
Monolittkake
![Total Time](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/144xZ9iIopltRvvirJD2iv/20518412d9370a3ca78bcacaa18fbc9a/Timer.png?fm=webp&q=80)
![Middels](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/2w5DKUZss5CIxmzWu5QvMQ/df4ac47d1007436455ee531e21c3d754/Candle2.png?fm=webp&q=80)
![Serverer](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/6719Q69Q4dOo2athq05PL6/a41ddc54536b7e9a9d5c9aec456ae5fc/Serves.png?fm=webp&q=80)
![Print Recipe](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/op345EcOL4mmQjZNRoeoy/910aef4f7f04a68f4d29dfc0adb5941e/Print.png?fm=webp&q=80)
INGREDIENSER
- 1 pakke Freia Sjokolademousse med Daim
- 1 pakke Freia Bringebærgelé
- 1 pose Freia Daim Strøssel
- 125 gr mandler
- 1 eggehvite
- 75 gr melis
- 3.5 dl vann
- 2 dl kremfløte
- 2 dl melk
FREMGANGSMÅTE
Lag geleen som anvist på pakken, men kun med 3,5 dl vann. La geleen avkjøle seg til romtemperatur.
Forvarm ovnen til 175 grader.
Mal mandlene i en mandelkvern, eller kjør dem i en blender. Bland inn melis og eggehviten. Klem mandelmassen ut i en firkantet kakeform på ca 18x18 cm og stek bunnen i 10-12 minutter og la den avkjøle seg.
Strø daimstrøssel utover bunnen i et jevnt lag.
Lag sjokolademousse med 2 dl melk, som anvist på pakken og ha over i kakeformen. Bruk en kakespatel til å få moussen jevnt utover. Sett kaken kaldt til moussen stivner litt.
Pisk 2 dl kremfløte til luftig krem og vend inn 2 dl av geleen. Hell dette over sjokolademoussen og sett kaldt til moussen har stivnet nok til å helle på resten av geleen på toppen.