Pink Lady

Pink Lady

Total Time2 T 0 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 4
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • 1 pk Freia Bringebærgelé
  • 1 pk Freia Sitrongelé
  • 1 pose Freia Sitronfromasj
  • 1 dl kremfløte
  • rød konditorfarge
  • 1 plate Freia 70% Kokesjokolade
  • 1 pk Freia Sjokoladedekor Hjerter

FREMGANGSMÅTE

  1. Lag bringebærgelé etter anvisningen på pakken og avkjøl den litt. Fordel bringebærgeléen i porsjonsglass og sett de i kjøleskap så geléen stivner. Lag sitrongelé etter anvisningen på pakken, hell sitrongeléen utover fire tallerkener og sett til avkjøling så geléen stivner. Lag sitronfromasj etter anvisningen på pakken og ha i litt konditorfarge. Fordel fromasjen over bringebærgeléen i glassene, avkjøl. Smelt sjokoladen i vannbad, fyll den i kremmehus og lag hjertemønster på de avkjølte glassene. Server glassene på speil av gelé. Pynt med sjokoladehjerter.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323