![Pink Lady](http://images-tastehub.mdlzapps.cloud/images/f53828e0-8749-401d-9e20-49989961f0c2.jpg)
Pink Lady
![Total Time](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/144xZ9iIopltRvvirJD2iv/20518412d9370a3ca78bcacaa18fbc9a/Timer.png?fm=webp&q=80)
![Middels](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/2w5DKUZss5CIxmzWu5QvMQ/df4ac47d1007436455ee531e21c3d754/Candle2.png?fm=webp&q=80)
![Serverer](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/6719Q69Q4dOo2athq05PL6/a41ddc54536b7e9a9d5c9aec456ae5fc/Serves.png?fm=webp&q=80)
![Print Recipe](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/op345EcOL4mmQjZNRoeoy/910aef4f7f04a68f4d29dfc0adb5941e/Print.png?fm=webp&q=80)
INGREDIENSER
- 1 pk Freia Bringebærgelé
- 1 pk Freia Sitrongelé
- 1 pose Freia Sitronfromasj
- 1 dl kremfløte
- rød konditorfarge
- 1 plate Freia 70% Kokesjokolade
- 1 pk Freia Sjokoladedekor Hjerter
FREMGANGSMÅTE
Lag bringebærgelé etter anvisningen på pakken og avkjøl den litt. Fordel bringebærgeléen i porsjonsglass og sett de i kjøleskap så geléen stivner. Lag sitrongelé etter anvisningen på pakken, hell sitrongeléen utover fire tallerkener og sett til avkjøling så geléen stivner. Lag sitronfromasj etter anvisningen på pakken og ha i litt konditorfarge. Fordel fromasjen over bringebærgeléen i glassene, avkjøl. Smelt sjokoladen i vannbad, fyll den i kremmehus og lag hjertemønster på de avkjølte glassene. Server glassene på speil av gelé. Pynt med sjokoladehjerter.