Påskekake

Påskekake

Påskekaken er selfølgelig gul, men den er også frisk som våren vi har i vente. Bunnen er av kraftige Oreokjeks og fyllet av sitronfromasj. God påske!

Total Time2 T 30 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 12
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Bunn
  • 4 pk Freia Kvikk Lunsj
  • 4 stk finhakkede Oreokjeks
  • 200 gr smør
  • Fromasj
  • Freia Sitronfromasj
  • Gelé
  • Freia Sitrongelé
  • Pynt
  • frisk frukt /bær
  • Non Stop
  • 1 pose Freia Påskekos
  • Du trenger blant annet
  • hurtigmikser
  • en springform

FREMGANGSMÅTE

  1. Bunn

    Kjør Oreokjeks og sjokolade i hurtigmikser. Smelt og avkjøl smøret, bland dette sammen.
  2. Fordel massen i en springform, ca. 26 cm, men la det være igjen ca. 1 cm. til kanten. Sett kaldt.

  3. Fromasj

    Lag fromasj etter anvisning på pakken og fordel den over bunnen. Sett påskekaken i kjøleskap. (Skal kaken stå til dagen etter, bør det tilsettes 3 plater gelatin).
  4. Gelé

    Lag geléen etter anvisning på pakken, men reduser vannmengden fra 5 til 4 dl. Avkjøles på benken før den helles over kaken. Avkjøl kaken i minimum 2 timer før servering.
  5. Pynt

    Legg påskekaken over på et fat ved servering, og pynt med frisk frukt, bær, Non Stop og Freia Påskekos.
  6. Påskekaken på bildet er pyntet med mini lime, kumquat, papaya, Freia Non Stop og Freia Påskekosbiter.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • Postadresse:
  • Mondelez Norge AS, P.O. Box 6658 Rodeløkka, 0502 Oslo, Norge

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323