Påskekake
Påskekaken er selfølgelig gul, men den er også frisk som våren vi har i vente. Bunnen er av kraftige Oreokjeks og fyllet av sitronfromasj. God påske!
2 T 30 MIN
Middels
SERVERER 12
SKRIV UT
INGREDIENSER
- Bunn
- 4 pk Freia Kvikk Lunsj
- 4 stk finhakkede Oreokjeks
- 200 gr smør
- Fromasj
- Freia Sitronfromasj
- Gelé
- Freia Sitrongelé
- Pynt
- frisk frukt /bær
- Non Stop
- 1 pose Freia Påskekos
- Du trenger blant annet
- hurtigmikser
- en springform
FREMGANGSMÅTE
Bunn
Kjør Oreokjeks og sjokolade i hurtigmikser. Smelt og avkjøl smøret, bland dette sammen.Fordel massen i en springform, ca. 26 cm, men la det være igjen ca. 1 cm. til kanten. Sett kaldt.
Fromasj
Lag fromasj etter anvisning på pakken og fordel den over bunnen. Sett påskekaken i kjøleskap. (Skal kaken stå til dagen etter, bør det tilsettes 3 plater gelatin).Gelé
Lag geléen etter anvisning på pakken, men reduser vannmengden fra 5 til 4 dl. Avkjøles på benken før den helles over kaken. Avkjøl kaken i minimum 2 timer før servering.Pynt
Legg påskekaken over på et fat ved servering, og pynt med frisk frukt, bær, Non Stop og Freia Påskekos.Påskekaken på bildet er pyntet med mini lime, kumquat, papaya, Freia Non Stop og Freia Påskekosbiter.