Red velvet muffins med hvit sjokoladeglasur

Red velvet muffins med hvit sjokoladeglasur

Total Time45 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 15
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Kjeksbunn:
  • 50 gr Freia Dronning Sjokolade  (finraspet)
  • 1 ss Freia Bakekakao
  • 1 ts Freia Vaniljesukker
  • 200 gr hvetemel
  • 200 gr sukker
  • 1 ts natron
  • 0.5 ts salt
  • 2 egg
  • 150 gr mykt smør
  • 2 dl kefir
  • 1.5 ts eplesidereddik
  • 1 ts rød konditorfarge
  • Glasur:
  • 100 gr Freia Hvit sjokolade
  • 200 gr Philadelphia Original

FREMGANGSMÅTE

0
  1. Kakebunn:

    Forvarm ovnen til 150 grader.

  2. Bland alle ingrediensene til en jevn røre. Ta eventuelt i mer rødfarge hvis det trengs.

  3. Ha røren over i muffinsformer og stek i 15-18 minutter. Steketiden kommer an på størrelsen, sjekk gjerne med en trepinne.

  4. La muffinsene bli helt avkjølt før glasuren sprøytes på.

  5. Glasur:

    Smelt hvit sjokolade over vannbad.

  6. Pisk kremost luftig og mykt. Pisk inn den smeltede sjokoladen. Sett kremen kaldt og pisk evt opp på nytt rett før bruk.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørmål og svar
  • side eller kontakt vårt kundesenter.

  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2023 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323