![Red velvet muffins med hvit sjokoladeglasur](http://images-tastehub.mdlzapps.cloud/images/ab4c88d2-508f-41d6-9a28-2b4839f6f7b0.jpg)
Red velvet muffins med hvit sjokoladeglasur
![Total Time](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/144xZ9iIopltRvvirJD2iv/20518412d9370a3ca78bcacaa18fbc9a/Timer.png?fm=webp&q=80)
![Middels](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/2w5DKUZss5CIxmzWu5QvMQ/df4ac47d1007436455ee531e21c3d754/Candle2.png?fm=webp&q=80)
![Serverer](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/6719Q69Q4dOo2athq05PL6/a41ddc54536b7e9a9d5c9aec456ae5fc/Serves.png?fm=webp&q=80)
![Print Recipe](https://images.ctfassets.net/mxayx4sm830w/op345EcOL4mmQjZNRoeoy/910aef4f7f04a68f4d29dfc0adb5941e/Print.png?fm=webp&q=80)
INGREDIENSER
- Kjeksbunn:
- 50 gr Freia Dronning Sjokolade (finraspet)
- 1 ss Freia Bakekakao
- 1 ts Freia Vaniljesukker
- 200 gr hvetemel
- 200 gr sukker
- 1 ts natron
- 0.5 ts salt
- 2 egg
- 150 gr mykt smør
- 2 dl kefir
- 1.5 ts eplesidereddik
- 1 ts rød konditorfarge
- Glasur:
- 100 gr Freia Hvit sjokolade
- 200 gr Philadelphia Original
FREMGANGSMÅTE
Kakebunn:
Forvarm ovnen til 150 grader.
Bland alle ingrediensene til en jevn røre. Ta eventuelt i mer rødfarge hvis det trengs.
Ha røren over i muffinsformer og stek i 15-18 minutter. Steketiden kommer an på størrelsen, sjekk gjerne med en trepinne.
La muffinsene bli helt avkjølt før glasuren sprøytes på.
Glasur:
Smelt hvit sjokolade over vannbad.
Pisk kremost luftig og mykt. Pisk inn den smeltede sjokoladen. Sett kremen kaldt og pisk evt opp på nytt rett før bruk.