Risboller med sjokolade
Risboller med sjokolade er å finne i mange julekakebokser hver eneste jul. Disse risbollene er laget med mørk og bitter Freia 70% kokesjokolade, som gir dem ekstra god smak og kvalitet. Akkurat sånn det burde være når det er jul!
INGREDIENSER
- 250 gr Delfiafett
- 200 gr Freia 70% Kokesjokolade
- 1 egg
- 2 dl melis
- 1 l puffet ris
FREMGANGSMÅTE
Smelt delfiafettet forsiktig på svak varme. Tilsett hakket sjokolade og la det smelte. Avkjøl litt.
Pisk egg og melis til eggedosis. Vend sjokoladeblandingen forsiktig i eggedosisen. Bland inn puffet ris.
Form små riskaker rett på brett med bakepapir eller i små muffinsformer. Oppbevares kjølig.
Detalj Tips
Ris-sjokoladen legges på midten av et bakepapir. Bakepapiret rulles sammen til en pølse. Avkjøl og kutt i skiver.