
Risboller med sjokolade
Risboller med sjokolade er å finne i mange julekakebokser hver eneste jul. Disse risbollene er laget med mørk og bitter Freia 70% kokesjokolade, som gir dem ekstra god smak og kvalitet. Akkurat sånn det burde være når det er jul!
 30 MIN
30 MIN Middels
Middels SERVERER 25
SERVERER 25 SKRIV UT
SKRIV UTINGREDIENSER
- 250 gr Delfiafett
- 200 gr Freia 70% Kokesjokolade
- 1 egg
- 2 dl melis
- 1 l puffet ris
FREMGANGSMÅTE
- Smelt delfiafettet forsiktig på svak varme. Tilsett hakket sjokolade og la det smelte. Avkjøl litt. 
- Pisk egg og melis til eggedosis. Vend sjokoladeblandingen forsiktig i eggedosisen. Bland inn puffet ris. 
- Form små riskaker rett på brett med bakepapir eller i små muffinsformer. Oppbevares kjølig. 
Detalj Tips
Ris-sjokoladen legges på midten av et bakepapir. Bakepapiret rulles sammen til en pølse. Avkjøl og kutt i skiver.








