Risboller med sjokolade

Risboller med sjokolade

Risboller med sjokolade er å finne i mange julekakebokser hver eneste jul. Disse risbollene er laget med mørk og bitter Freia 70% kokesjokolade, som gir dem ekstra god smak og kvalitet. Akkurat sånn det burde være når det er jul!

Total Time30 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 25
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • 250 gr Delfiafett
  • 200 gr Freia 70% Kokesjokolade
  • 1 egg
  • 2 dl melis
  • 1 l puffet ris

FREMGANGSMÅTE

  1. Smelt delfiafettet forsiktig på svak varme. Tilsett hakket sjokolade og la det smelte. Avkjøl litt.

  2. Pisk egg og melis til eggedosis. Vend sjokoladeblandingen forsiktig i eggedosisen. Bland inn puffet ris.

  3. Form små riskaker rett på brett med bakepapir eller i små muffinsformer. Oppbevares kjølig.

Detalj Tips

Flate riskaker:

Ris-sjokoladen legges på midten av et bakepapir. Bakepapiret rulles sammen til en pølse. Avkjøl og kutt i skiver.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323