Sacher-Torte

Sacher-Torte

Sacher-Torte, eller Sacherkake, er den berømte sjokoladekaken fra konditoriet Sacher i Wien. Kaken er mektig, med aprikos og trukket med søt og en anelse bitter Freia Dronning Sjokolade. Helt i tråd med den orginale Sacher-Torte-oppskriften. Genießen!

Total Time1 T 30 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 10
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Kakebunn
  • 125 gr smør
  • 1 plate Freia Dronning Sjokolade
  • 6 stk eggeplommer
  • 180 gr sukker
  • 100 gr hvetemel
  • 2 ts Freia Regia Bakekakao
  • 0.5 ts Freia Bakepulver
  • 1 ts Freia Vaniljesukker
  • 6 stk eggehviter
  • Fyll
  • 200 gr aprikosmarmelade
  • Glasur
  • 1 plate Freia Dronning Sjokolade
  • 4 ss vann
  • 100 gr melis

FREMGANGSMÅTE

  1. Smelt smør og sjokolade ved svak varme og avkjøl.

  2. Pisk eggedosis av eggeplommer og sukker.

  3. Sikt i hvetemel, kakao, bakepulver og vaniljesukker.

  4. Tilsett sjokolade-smøret og stivpiskede eggehviter. Rør det hele forsiktig sammen. Hell røren i en godt smurt springform (ca. 26 cm diameter) og stek den (180 °C, nederste rille, ca. 50 min.). Avkjøl kaken i formen på rist.

  5. Når kaken er kald, deles den i to eller tre lag. Smør apriskosmarmelade mellom lagene.

  6. Smelt Freia Dronning Sjokolade i vannbad sammen med vannet, og rør inn melis til en blank glasur. Smør den forsiktig utover kaken.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323