Sitronfromasjkake

Sitronfromasjkake

Sitronfromasjekake- med bunn av Oreokjeks og sitrongelé på toppen. Hvem kan motså en slik fristelse!

Total Time2 T 30 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 12
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Bunn
  • 4 stk Freia Kvikk Lunsj
  • 6 stk Oreokjeks
  • 200 gr smør
  • Fromasj
  • 2 pose Freia Sitronfromasj
  • Gelé
  • 1 pk Freia Sitrongelé
  • Du trenger blant annet
  • hurtigmikser , en springform

FREMGANGSMÅTE

  1. Bunn

    Kjør Oreokjeks og sjokolade i hurtigmikser.
  2. Smelt og avkjøl smøret, bland dette sammen.

  3. Fordel massen i en springform, ca. 26 cm, men la det være igjen ca. 1 cm til kanten. Sett kaldt.

  4. Fromasj

    Lag fromasj etter anvisning på pakken og fordel den over bunnen. Sett kaken i kjøleskap. (Skal kaken stå til dagen etter, bør det tilsettes 3 plater gelatin)
  5. Gelé

    Lag geléen etter anvisning på pakken, men reduser vannmengden fra 5 til 4 dl. Avkjøles på benken før den helles overkaken.
  6. Avkjøl kaken i minimum 2 timer før servering.

  7. Legg kaken over på et fat ved servering, og pynt med frisk frukt, bær og Non Stop.

  8. Kaken på bildet er pyntet med mini lime, kumquat, papaya og Freia Non Stop.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323