Sitrusgranité

Sitrusgranité

Total Time9 T 0 MIN
LettLett
ServererSERVERER 4
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Granité
  • 1 pk Freia Sitrongelé
  • 2 dl eplejuice eller halvtørr hvitvin
  • Pynt
  • 1 dl sukkervann (50/50)
  • litt gelépulver
  • Du trenger blant annet
  • bolle , glass, gaffel

FREMGANGSMÅTE

  1. Lag geléen som anvist på pakken, men reduser vannmengden fra 5 til 4 dl. Rør inn juicen og avkjøl. Sett geléblandingen i fryseren over natten. Granitéen bør tas ut av fryseren 10 min før servering. Ta egnede glass og stryk på kanten med sukkervann. Snu glassene forsiktig opp ned i litt gelépulver som du har på en tallerken, så det fester seg langs kanten av glasset. Skrap opp granitéen med en gaffel og ha den i glassene.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323