Sjokoladecupcake

Sjokoladecupcake

For deg som liker sjokolade: Prøv denne oppskriften på deilige sjokoladecupcakes med luftig sjokoladefrosting. Den inneholder kremost og ekte Freia Dronning Sjokolade som gjør frostingen ekstra smaksrik og fyldig. Sjokoladecupcakes gjør stas på ethvert kakebord, og smaker himmelsk!

Total Time50 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 12
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Muffins
  • 4 dl sukker
  • 250 gr smør
  • 4 stk egg
  • 2 dl melk
  • 6 dl hvetemel
  • 3 ts Freia Bakepulver
  • 1 ts Freia Vaniljesukker
  • 2 ss Freia Regia Bakekakao
  • Frosting
  • 125 gr smør
  • 125 gr Philadelphia Original
  • 250 gr melis
  • 1 ts Freia Vaniljesukker
  • 100 gr Freia Dronning Sjokolade
  • Pynt
  • 1 pk Freia Sjokoladeknapper
  • 1 pk Freia Sommerfuglstrøssel

FREMGANGSMÅTE

  1. Muffins

    Pisk smør og sukker hvitt.
  2. Tilsett vekselvis egg, melk og det tørre.

  3. Fyll formene 2/3 fulle og stek dem på 175 °C. Små stekes i 15-20 minutter, store i 20-25 minutter.

  4. Frosting

    Pisk smør og Philadelphia ost godt sammen, tilsett så litt og litt melis og vaniljesukker.
  5. Smelt sjokoladen, avkjøl den noe og rør den inn i frostingen til slutt.

Detalj Tips

Det kan være lurt å skjære av toppen på cupcaken for da sitter frostingen bedre. Tips på smakvariasjoner: 2 ts Freia Karamellsaus, 3 ss Freia Sjokoladesaus inn i frostingen til slutt, 2 ss finhakket Freia Kokesjokolade, 3 ss Oreo Strøssel, 2 ts espresso flytende, 2 ss finhakkede nøtter, 1 ts sitrusskall, 2 ss likør.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323