Sjokoladedrøm

Sjokoladedrøm

Total Time45 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 12
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • 200 gr mørk Freia Kokesjokolade 70%
  • 200 gr smør
  • 5 egg
  • 200 gr sukker

FREMGANGSMÅTE

  1. Smelt smøret og sjokoladen over vannbad.

    Skill eggene.

  2. Eggeplommene piskes luftig med halvparten av sukkeret. Tilsett sjokoladeblandingen og bland forsiktig.

  3. Pisk eggehvitene til marengs med resten av sukkeret. Vend marengsen forsiktig inn i resten til det blir en jevn masse.

  4. Ha halvparten av massen i en smurt springform eller paiform. Stek på 175 C i 25 min. Sett bunnen kaldt, gjerne i fryser så den blir raskt avkjølt, før du legger på resten av moussen. Pynt med Freia melkehjerter, fiken og bær før servering.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323