Sjokoladefondant

Sjokoladefondant

Total Time30 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 10
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • 200 gr Freia Selskaps Sjokolade
  • 1 ts Freia Vaniljesukker
  • 1 ts Freia Bakepulver
  • 200 gr smør
  • 4 egg
  • 2 dl sukker
  • 2 dl mel

FREMGANGSMÅTE

  1. Forvarm ovnen til 150 grader.

  2. Smelt smør og sjokolade på svak varme og sett til side. Rør godt sammen.

  3. Pisk egg og sukker til eggedosis og rør inn sjokolade og smørblandingen.

  4. Vend inn hvetemel, vaniljesukker og bakepulver.

  5. Ha røren over i godt smurte former og stek i ca 12 minutter.

  6. Serveres rett fra ovnen, gjerne med iskrem.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323