Sjokoladehjerte med osteglasur

Sjokoladehjerte med osteglasur

En smakfull og eksotisk sjokoladekake med appelsin, kokos og osteglasur. Sjokoladehjerte med osteglasur er en kake som lages med ekte Freia Selskaps Sjokolade og såklart– kjærlighet.

Total Time1 T 10 MIN
LettLett
ServererSERVERER 8
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Kakebunn
  • 4 egg
  • 175 gr sukker
  • 100 gr smør
  • 200 gr Freia Selskaps Sjokolade
  • 1 stk appelsin (revet skall og saft)
  • 60 gr hvetemel
  • 1 ts Freia Bakepulver
  • 1 ts Freia Vaniljesukker
  • 1 dl kokosmasse
  • Glasur
  • 200 gr Philadelphia Original
  • 1 stk appelsin (revet skall og saft)
  • 3 ss melis
  • 1 pk Freia Sjokoladedekor Hjerter
  • Du trenger blant annet
  • hjerteformet kakeform

FREMGANGSMÅTE

  1. Kakebunn

    Pisk egg og sukker til eggedosis.
  2. Smelt smør og sjokolade, dette røres godt sammen.

  3. Rør smør-sjokoladeblandingen og appelsinskall og saft i eggedosisen.

  4. Bland hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og kokosmasse og rør det sammen med det øvrige.

  5. Fyll røren i godt smurt og melisdrysset form. Kaken stekes ved 175 °C i ca. 50 min i hjerteform på nederste rille. Avkjøles på rist.

  6. Glasur

    Rør Philadelphia osten myk og bland inn appelsinsaft og melis til en smidig glasur. Smør den over kaken.
  7. Dryss revet appelsinskall, bruk ev. zestjern og lag tynne strimler av skallet og pynt med sjokoladehjerter.

Detalj Tips

Hvis du ikke har hjerteformet kakeform, kan du bruke en liten rund form eller brødform som rommer minst 1 liter.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323