Sjokoladekjeks med julepynt

Sjokoladekjeks med julepynt

Total Time1 T 20 MIN
LettLett
ServererSERVERER 20
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • 200 gr mel
  • 0.25 ts Freia Bakepulver
  • 125 gr smør
  • 150 gr sukker
  • 1 egg
  • 0.5 ts Freia Vaniljesukker
  • 30 gr Freia Bakekakao
  • Til pynt:
  • hvit og mørk Freia kokesjokolade, Freia Non Stop

FREMGANGSMÅTE

  1. Varm opp ovnen til 175 grader.

  2. Bland mel og bakepulver i en bolle.

  3. Rør sammen sukker, smør, egg, vanilje og kakao i en røremaskin eller med en håndmikser. Tilsett det tørre litt etter litt til det blir en jevn deig. Pakk i plastfolie og legg kaldt i minst en time.

  4. Rull ut deigen på en melet overflate til den er ca 1/2 cm tykk. Stikk ut kaker med ønsket fasong. Du kan bruke et glass eller pepperkakeformer.

  5. Stek kakene til kanten er sprø. Ca 10 minutter. La de kjøle av litt på brettet før du flytter dem til en rist og lar de bli helt avkjølt før du pynter med smeltet sjokolade og nonstop.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • Postadresse:
  • Mondelez Norge AS, P.O. Box 6658 Rodeløkka, 0502 Oslo, Norge

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323