Sjokolademuffins med sjokoladebiter

Sjokolademuffins med sjokoladebiter

Sjokolademuffins er en sikker vinner i mange anledninger. I denne oppskriften har vi brukt Freia Smelt kokesjokolade 70 %, som gir en kraftig og god sjokoladesmak. De er også ekstra gode å servere varme, mens sjokoladebitene fremdeles er smeltede.

Total Time5 MIN
LettLett
ServererSERVERER 16
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • 1 egg
  • 3 dl melk
  • 1 dl soyaolje
  • 4 dl hvetemel
  • 4 ts Freia Bakepulver
  • 2.5 dl sukker
  • 3 ss Freia Regia Bakekakao
  • 1 ts Freia Vaniljesukker
  • 200 gr Freia Kokesjokolade biter 70 %
  • Du trenger blant annet
  • muffinsformer

FREMGANGSMÅTE

  1. Pisk egg, melk, og olje lett sammen.

  2. Sikt i det tørre og bland deigen sammen.

  3. Fyll deigen i store muffinsformer.

  4. Fordel Kokesjokolade i biter på toppen etter formene er fylt i.

  5. Stek sjokolademuffinsene ved 200 °C ca. 20-25 min.

Detalj Tips

I stedet for soyaolje kan du bruke maisolje, jordnøttolje eller annen nøytral matolje. Hvis du foretrekker lyse sjokoladebiter, kan du bruke Freia Melkesjokolade Smelt eller biter av annen Freia sjokolade.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323