Sjokoladeskål med mousse og sitronkrem

Sjokoladeskål med mousse og sitronkrem

For sjokoladeelskere, her kan til og med skålen spises! Mørk og kraftig sjokoladeskål laget av Smelt 70% sjokolade, fylt med syrlig sitronkrem, toppet med myk og smaksrik Sjokolademousse 70% og litt hakket sjokolade. Gjestene vil bli imponerte.

Total Time1 T 30 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 10
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Skål
  • 200 gr Freia Kokesjokolade 70%
  • Sitronkrem
  • 2 dl sitronsaft
  • 1 stk sitron - skall
  • 4 stk egg
  • 165 gr sukker
  • 150 gr smør
  • Mousse
  • 1 pose Freia Sjokolademousse
  • 1 dl melk
  • 1 dl fløte
  • Pynt
  • 4 plater Freia Premium 70% Kakao Mini
  • 16 stk Freia M
  • Freia Sommerfuglstrøssel
  • kjele , bolle, ballonger, nål, rivjern, slikkepott, visp, evt sprøytepose

FREMGANGSMÅTE

  1. Skål

    Smelt sjokolade over vannbad eller i mikrobølgeovn. Blås opp ballongene. Dypp en og en ballong i sjokoladen, la renne litt av seg før de settes på plate med bakepapir. Sett i kjøleskap til sjokoladen er stiv. Stikk hull på ballongene med nål og fjern ballongrestene.
  2. Sitronkrem

    Kok opp alt bortsett fra smør på svak varme. Ta av varmen og pisk inn litt og litt smør. Avkjøl kremen og fordel den så i bunnen på sjokoladeskålene.
  3. Mousse

    Lag sjokolademousse som forslag 2 på baksiden av pakningen. Fordel mousse i skålene, gjerne med en sprøytepose og stjernetyll. Avkjøl.
  4. Pynt

    Pynt med M, Premium og sommerfugler. La skålene stå kjørlig frem til servering.
FREMGANGSMÅTE

Detalj Tips

Bytt gjerne ut sjokolademoussen med sitronfromage.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323