Toffeesaus

Toffeesaus

Ta desserten til nye høyder, og imponer med hjemmelaget Toffesaus til isen. Oppskriften er enkel og inneholder karamellsaus, fyldig Freia Hvit sjokolade og brunost! En overraskende god kombinasjon. Prøv selv!

Total Time20 MIN
LettLett
ServererSERVERER 4
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • 1 dl Freia Karamelltopping
  • 1 dl kremfløte
  • 75 gr Freia Hvit sjokolade
  • 30 gr brunost
  • strøssel
  • store peanøtter

FREMGANGSMÅTE

0
  1. Kok opp karamellsaus og fløte, tilsett sjokolade og ost.

  2. Rør godt rundt til alt er oppløst og sausen er jevn.

  3. Hell over isen, og dryss på godt med peanøtter.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørmål og svar
  • side eller kontakt vårt kundesenter.

  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2023 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323