Trøfler med M Corny, Daim eller Firkløver
INGREDIENSER
- Trøfler med Freia M Corny:
- 200 gr Freia Dronning Sjokolade
- 1 pose Freia M Corny
- 1 dl kremfløte
- 15 gr glukose
- 1 knivsodd salt
- Trøfler med Daim:
- 200 gr Freia Lys kokesjokolade
- 1 pose Freia Daim Strøssel
- 1 dl kremfløte
- 16 gr glukose
- 1 knivsodd salt
- Trøfler med Freia Firkløver:
- 200 gr Freia Firkløver
- 1 dl kremfløte
- 15 gr glukose
- 1 knivsodd salt
- 1 dl hakkede hasselnøtter
FREMGANGSMÅTE
Trøfler med Freia M Corny:
Smelt sjokoladen i en skål over vannbad, og ta skålen av varmen.
Kok opp fløte og glukose, og hell det over sjokoladen. Rør godt sammen til massen samler seg og blir fin og blank. Smak til med salt. Sett sjokoladeblandingen i kjøleskapet natten over.
Trill trøffelmassen til små kuler med en M Corny i midten og rull dem i knust M Corny. Sett trøflene i kjøleskapet etter de er ferdige. Trøflene må stå i kjøleskapet over natten for at de skal sette seg.
Trøfler med Daim:
Smelt sjokoladen i en skål over vannbad, og ta skålen av varmen.
Kok opp fløte og glukose og hell det over sjokoladen. Rør godt samen til massen samler seg og blir fin og blank. Smak til med salt.
Når massen har en temperatur på ca 26-28 grader kan daim strøssel røres inn. Sett sjokoladeblandingen i kjøleskapet natten over.
Trill trøffelmassen til små kuler og rull dem i kakaopulver. Sett trøflene i kjøleskapet etter de er ferdige. Trøflene må stå i kjøleskapet over natten for at de skal sette seg.
Trøfler med Freia Firkløver:
Smelt sjokoladen i en skål over vannbad, og ta skålen av varmen.
Kok opp fløte og glukose, og hell det over sjokoladen. Rør godt samen til massen samler seg og blir fin og blank. Smak til med salt.
Sett sjokoladeblandingen i kjøleskapet natten over.
Trill trøffelmassen til små kuler rull dem i hakkede hasselnøtter. Sett trøflene i kjøleskapet etter de er ferdige. Trøflene må stå i kjøleskapet over natten for at de skal sette seg.
Detalj Tips
Lages dagen før servering, da de må stå i kjøleskapet over natten for å sette seg.