Trippel sjokolade brownies

Trippel sjokolade brownies

Total Time45 MIN
LettLett
ServererSERVERER 12
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • 100 gr valnøtter eller andre nøtter (kan sløyfes)
  • 250 gr Freia Kokesjokolade 70%
  • 135 gr smør
  • 5 egg
  • 380 gr sukker
  • 65 gr siktet hvetemel
  • 0.25 ts Freia Bakepulver
  • 0.25 ts salt
  • 2 ss Freia Bakekakao
  • 50 gr Freia Hvit sjokolade
  • 50 gr Freia Lys kokesjokolade

FREMGANGSMÅTE

  1. Slik lager du kaken: Forvarm ovnen til 170 °C på varmluft.

  2. Hakk nøttene grovt og sett dem til side.

  3. Knekk opp sjokoladen og smelt den sammen med smøret over vannbad.

  4. Rør egg og sukker sammen (bare blande ikke piske) og rør den smeltede sjokolade og smørblandingen ned i egg og sukkerblandingen.

  5. Sikt i mel, bakepulver, salt og kakao, og rør deigen godt sammen. Tilsett nøttene og bland dem godt inn i deigen.

  6. Hell over i en liten langpanne kledt med bakepapir.

  7. Hell over smeltet hvit sjokolade, og smeltet lys kokesjokolade i striper over kakedeigen. Bruk en skje og dra gjennom stripene slik at du får et marmorert mønster på toppen av kaken.

  8. Stek browniesene i ca 35 minutter - den skal vær litt deigete i midten.

  9. Avkjøl kaken i formen. Sett kaken kaldt i kjøleskap eller fryser så den blir helt kald før du kutter den opp.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • Postadresse:
  • Mondelez Norge AS, P.O. Box 6658 Rodeløkka, 0502 Oslo, Norge

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323