Trippel sjokoladecookies

Trippel sjokoladecookies

Total Time1 T 0 MIN
LettLett
ServererSERVERER 20
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • 50 gr Freia Hvit sjokolade
  • 50 gr Freia Selskaps Sjokolade
  • 50 gr Freia 70% Kokesjokolade
  • 1 ts Freia Bakepulver
  • 100 gr smør
  • 120 gr sukker
  • 130 gr brunt sukker
  • 1 egg
  • 1 ts salt
  • 200 gr hvetemel

FREMGANGSMÅTE

  1. Bland smør og sukker godt sammen og rør inn egget. Vend inn hvetemel, salt og bakepulver. Hakk sjokoladen i passe små biter og kna dette inn i deigen. Rull cookiedeigen til en pølse og legg i kjøleskapet i 45 minutter.

  2. Forvarm ovnen til 175 grader.

  3. Skjær skiver av cookiedeigen på ca 40 gram og legg på et stekebrett med bakepapir.

  4. Stek cookiesne i ca 10-12 minutter.

Detalj Tips

Avhengig av hvor lys eller mørk kokesjokolade du liker, kan du fint bruke ulike kombinasjoner av kokesjokolade.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323