Trippel sjokolademuffins
1 T 0 MIN
Lett
SERVERER 24
SKRIV UT
INGREDIENSER
- 200 gr Freia Dronning Sjokolade
- 90 gr Freia Hvit Dronning sjokolade
- 200 gr Freia Lys kokesjokolade
- 3 ss Freia Bakekakao
- 2 ts Freia Bakepulver
- 2 ts Freia Vaniljesukker
- 1 dl sukker
- 75 gr smør
- 2 egg
- 3.5 dl melk
FREMGANGSMÅTE
Kakebunn:
Smelt 150 g Dronningsjokolade i vannbad.
Hakk Hvit Sjokolade, Lys kokesjokolade og resten av Dronningsjokoladen. Bland sammen.
Bland mel, bakepulver, kakao og sukker.
Smelt smør og bland det sammen med egg, vaniljesukker, og melk.
Vend den våte blandingen inn i det tørre. Bland inn den smeltede sjokoladen.
Vend til slutt inn sjokoladebitene.
Fyll røren i 22-24 muffinsformer. Stek ved 200 °C midt i ovnen i 12-15 minutter. Den hakkede sjokoladen som blandes inn i røren blir flytende ved steking. Derfor smaker muffinsene ekstra godt når de serveres varme.
Detalj Tips
Server gjerne med vaniljeis – NAM!