Varm sjokolade- og balsamicoshot

Varm sjokolade- og balsamicoshot

Et spennende og godt alternativ til tradisjonell kakao. Passer godt på kalde høst- og vinterkvelder. I litt fine glass med garnityr, blir dette også flotte dessertdrikker vil imponere gjestene i middagsselskapet.

Total Time15 MIN
LettLett
ServererSERVERER 5
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Ingredienser
  • 4 cl balsamico-eddik
  • 1 ss brunt sukker
  • 10 ruter Freia Dronning Sjokolade
  • 1 dl naturlig mineralvann
  • Du trenger blant annet
  • kjele , shot-glass

FREMGANGSMÅTE

  1. Ha balsamicoeddik og sukker i en kjele og varm det forsiktig opp.

  2. Når sukkeret er løst opp, trekker du kjelen av varmen og tilsetter sjokoladen i biter. Rør til sjokoladen er oppløst og tilsett mineralvannet.

  3. Varm forsiktig opp og hell blandingen i varme shots-glass. Servér straks.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323