Varm tropisk sjokolade

Varm tropisk sjokolade

Rykende varm tropisk sjokoladedrikk med eksotisk smak av mango, mild og rund Freia Lys Kokesjokolade og Freia Vaniljesaus. Toppet av kokkoskrem, tørket banan og krokan er dette en kakao du sent vil glemme. Utenlandsfølelse rett i koppen!

Total Time25 MIN
LettLett
ServererSERVERER 5
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Drikken
  • 1 dl mango /pasjonsfrukt nektar
  • 1 plate Freia Lys kokesjokolade
  • 1 ts Freia Vaniljesaus til koking
  • 5 dl creme fine
  • Topping
  • 1 dl kremfløte eller creme fine
  • 1 ss sukker
  • 3 ss kokosmelk
  • 1 ss tørket banan , knust
  • Freia Krokanpynt
  • Du trenger blant annet
  • kjele , stavmikser, bolle, visp

FREMGANGSMÅTE

  1. Ha nektaren i en kjele og kok opp, kokes til nektaren er redusert til halvparten.

  2. Trekk kjelen av platen, brekk opp sjokoladen og ha den i nektaren.

  3. Rør inn vaniljesauspulveret og creme fine.

  4. Kjør det hele med en stavmikser mens du varmer drikken forsiktig.

  5. Topping

    Pisk krem og sukker, bland inn kokosmelk.
  6. Pynt med banan og krokanpynt.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323