Wenches sjokoladefondant

Wenches sjokoladefondant

Total Time2 T 30 MIN
MiddelsMiddels
ServererSERVERER 10
Print RecipeSKRIV UT

INGREDIENSER

  • Sjokoladefondant
  • 6 stk egg
  • 175 gr sukker
  • 180 gr smør
  • 200 gr Freia 70% Kokesjokolade
  • 100 gr hvetemel
  • Du trenger blant annet
  • runde éngangsaluminiumsformer, muffinsformer eller små suffléformer

FREMGANGSMÅTE

  1. Sjokoladefondant

    Smør små, runde éngangsaluminiumsformer, muffinsformer eller små suffléformer godt med smør og "mel" dem. Visp sammen egg og sukker til en luftig eggedosis. Smelt smør over vannbad, tilsett finhakket sjokolade og la sjokoladen smelte i smøret før du rør om. Tilsett smør og sjokoladeblandingen i eggedosisen under omrøring. Vend inn hvetemel. Fyll de smurte formene 3/4 fulle, og sett i frysboks i minst 2 timer eller natten over. Stek i ovnen, helst varmluft på 200 °C i ca. 7 minutte; pass på tiden, for kakene skal være flytende inni! Ta kakene ut av formen, sett på desserttallerkener, lag et lite snitt i hver kake slik at den flytende sjokoladen renner ut. Server gjerne frisk frukt eller en bærsaus ved siden av.

Detalj Tips

En kakene gjennomfrosne, stek dem ca. 2 minutter lenger. Pass på tiden; de skal være myke og rennende inni.

KONTAKT FREIA

  • Har du spørsmål om våre produkter?
  • Besøk gjerne vår spørsmål og svar-side, kontakt oss via kontakt-skjema eller ring oss på nr 21530857



  • Man – Fre: 09.00 – 18.00
  • Lør – Søn: Stengt
Mondelez

©2024 - Mondelez Norge AS - Med enerett


  • Sentralbord: 22 04 40 22

  • Besøksadresse:
  • Johan Throne Holsts Plass 1

  • Postadresse:
  • Mondelez Norge AS, P.O. Box 6658 Rodeløkka, 0502 Oslo, Norge

  • P.b. 6658 Rodeløkka,
  • NO–0502 Oslo, Norge
org.nr: NO 957 720 323